Δείτε εδώ την ανακοίνωση για την πρόσληψη  τεσσάρων (4) συμβασιούχων του κλάδου ΠΕ Διοικητικών - Οικονομικών για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών

Σας ενημερώνουμε ότι αποκαταστάθηκε η λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.  Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάστασή του. 
 
Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του τετραψήφιου αριθμού 1540 ή να αποστέλλετε αίτημα στην Υπηρεσία Ψηφιακών Αιτημάτων.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.
 

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού του κλάδου ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ με την διαδικασία του άρθρου 36 του Ν.4765/2021 για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ. Καταβάλλεται από τον πάροχο της υπηρεσίας κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάστασή του. Παρακαλούμε  τους ενδιαφερόμενους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης να αποστέλλουν σχετικό αίτημα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την αποστολή των εντύπων για συγκεκριμένο ΑΦΜ.

 

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλει στους Ανταποκριτές του, των Δήμων όλης της χώρας, την αποζημίωση για τις δηλώσεις ζημιάς Φυτικής Παραγωγής, Ζωικού Κεφαλαίου και Προγραμμάτων Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ), που υπέβαλαν από 1/1/2022 έως 30/06/2022, καθώς και για τυχόν εκκρεμότητες δηλώσεων ζημιάς παρελθόντων ετών. 
Διευκρινίζεται ότι ο υπολογισμός των σχετικών αμοιβών έγινε σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Ν.4820/2021, όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν.4859/2021 (Φ.Ε.Κ. 228/Α). 
 

Δείτε εδώ την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ3/2022 για τη πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ).

Σας πληροφορούμε ότι η δεκαήμερη (10ημερη) προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων για την υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ3/2022 με αριθ. πρωτ. 8694/22-06-2022 Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού αρχίζει στις 21-07-2022 και λήγει την 01-08-2022 (τελευταία ημέρα παραλαβής εμπρόθεσμων αιτήσεων).
Οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, όπως ακριβώς αναφέρεται στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκαν εδώ οι Πίνακες Κατάταξης υποψηφίων της υπ΄αριθμ. ΣΟΧ2/2022 για την πρόσληψη Προσωπικού  με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  (ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ)

Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκαν εδώ οι Πίνακες Κατάταξης υποψηφίων της υπ΄αριθμ. ΣΟΧ1/2022 για την πρόσληψη Προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΕ & ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκαν εδώ  (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) οι Πίνακες Κατάταξης υποψηφίων των κλάδων ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας με την διαδικασία του άρθρου 36 του Ν.4765/2021 για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών